ZVĚŘINA NA GRIL, STEAKY, GRILOVACÍ KLOBÁSY, GRILOVACÍ KOŘENÍ....
28.04.2016 00:27
Přichystali jsme pro Vás NOVINKU TÝDNE - čerstvou ZVĚŘINU NA GRIL:
- ZVĚŘINA patří mezi výtečná masa nejen svou specifikou chutí a vůní, ale i svým vyšším obsahem bílkovin, minerálních látek a nízkým obsahem tuku oproti masu běžnému, čímž je maso lehce stravitelné, vhodné i pro dietní kuchyni.
Vyzkoušejte zvěřinu v netradiční chuťové úpravě - na grilu! Zvěřinu naklepejte, okořeňte dle Vaší chuti nebo marinujte ideálně přes noc.
- KRKOVIČKA Z DIVOČÁKA na gril - připraveno na steaky,
- KÝTA Z DIVOČÁKA na gril - připraveno na steaky.
Ostatní masa na gril:
- RIB EYE - VYZRÁLÝ hovězí STEAK z Uruguaye, vysoký roštěnec z býka,
- FLANK STEAK Francie - vyzrálý hovězí pupek býka,
- hovězí SVÍČKOVÁ býků z českých chovů,
- vyzrálý HOVĚZÍ ROŠTĚNEC býků z českých chovů,
- VEPŘOVÁ KRKOVICE, PEČENĚ, VEPŘOVÁ PANENKA, VEPŘOVÁ ŽEBRA na gril...,
- JEHNĚČÍ KÝTA bez kosti Nový Zéland,
- KRŮTÍ MEDAJLÓNKY, krůtí steaky z prsou,
- kuřecí KŘÍDLA, KUŘECÍ STEAKY, ....
- chutné GRILOVACÍ KOŘENÍ bez glutamátu českých osvědčených receptur,
Dále:
- hovězí ROŠTĚNÁ z býka,
- hovězí falešná svíčková,
- HOVĚZÍ LÍČKA
- KRÁLÍK celý
- TELECÍ KÝTA
GRILOVACÍ KLOBÁSY:
- klobása GURMÁN na gril,
- klobása s medvědím česnekem na gril,
- klobása MISTR na gril,
- KLOBÁSA s GOUDOU na gril,
- klobása šunková, pikantní papriková,
- klobása BAVORSKÁ bílá NA GRIL,
- KLOBÁSKA NORIMBERG mini bílá na gril
PŘÍLOHY:
- pálivé papričky BERANÍ ROHY,
- kysané zelí,
- pikantní nakládané okurky s cibulkou,
- omáčky ke grilovanému masu,
- KŘUPAVÉ PEČIVO
Těšíme se na Vás!
VAŠE ŘEZNICTVÍ ŠTROBL