ZVĚŘINA NA GRIL, STEAKY, GRILOVACÍ KLOBÁSY, GRILOVACÍ KOŘENÍ....

28.04.2016 00:27

Přichystali jsme pro Vás NOVINKU TÝDNE - čerstvou ZVĚŘINU NA GRIL:

 - ZVĚŘINA patří mezi výtečná masa nejen svou specifikou chutí a vůní, ale i svým vyšším obsahem bílkovin, minerálních látek a nízkým obsahem tuku oproti masu běžnému, čímž je maso lehce stravitelné, vhodné i pro dietní kuchyni.

Vyzkoušejte zvěřinu v netradiční chuťové úpravě - na grilu! Zvěřinu naklepejte, okořeňte dle Vaší chuti nebo marinujte ideálně přes noc.

  • KRKOVIČKA Z DIVOČÁKA na gril - připraveno na steaky,
  • KÝTA Z DIVOČÁKA na gril - připraveno na steaky.


Ostatní masa na gril:

  • RIB EYE - VYZRÁLÝ hovězí STEAK z Uruguaye, vysoký roštěnec z býka,
  • FLANK STEAK Francie - vyzrálý hovězí pupek býka,
  • hovězí SVÍČKOVÁ býků z českých chovů,
  • vyzrálý HOVĚZÍ ROŠTĚNEC býků z českých chovů,
  • VEPŘOVÁ KRKOVICE, PEČENĚ, VEPŘOVÁ PANENKA, VEPŘOVÁ ŽEBRA na gril...,
  • JEHNĚČÍ KÝTA bez kosti Nový Zéland,
  • KRŮTÍ MEDAJLÓNKY, krůtí steaky z prsou,
  • kuřecí KŘÍDLA, KUŘECÍ STEAKY, ....
  • chutné GRILOVACÍ KOŘENÍ bez glutamátu českých osvědčených receptur,

Dále:

  • hovězí ROŠTĚNÁ z býka,
  • hovězí falešná svíčková,
  • HOVĚZÍ LÍČKA
  • KRÁLÍK celý
  • TELECÍ KÝTA

GRILOVACÍ KLOBÁSY:

  • klobása GURMÁN na gril,
  • klobása s medvědím česnekem na gril,
  • klobása MISTR na gril,
  • KLOBÁSA s GOUDOU na gril,
  • klobása šunková, pikantní papriková,
  • klobása BAVORSKÁ bílá NA GRIL,
  • KLOBÁSKA NORIMBERG mini bílá na gril


PŘÍLOHY:

  • pálivé papričky BERANÍ ROHY,
  • kysané zelí,
  • pikantní nakládané okurky s cibulkou,
  • omáčky ke grilovanému masu,
  • KŘUPAVÉ PEČIVO

Těšíme se na Vás!

VAŠE ŘEZNICTVÍ ŠTROBL