ZVĚŘINA, JEHNĚČÍ, TELECÍ, KRÁLÍK chlazený, VEPŘOVÁ LÍČKA, Staročeský chléb z parní pece, VINNÁ KLOBÁSA,
26.09.2016 01:37
V nabídce máme pro Vás stále široký sortiment masa na poslední grilovačku, ale i pro milovníky podzimního jídla opět i zvěřinu.
Steaková masa:
- Rib eye, stařený vysoký roštěnec, Flank steak, SVÍČKOVÁ z mladého býčka, vepřové panenky, krůtí medailónky, kuřecí steaky a křídla...
- GRILOVACÍ KLOBÁSY - Baborská bílá, Norimberské mini klobásy, šunková klobása, klobása s medvědím česnekem,klobása pikantní
papriková, a mnoho dalších.
- dále
- jehněčí kýta Nový Zéland, telecí kýta, hovězí a vepřová líčka, králík celý chlazený, ...vč. běžného sortimentu,
- ZVĚŘINA - divočák kýta. plec
Uzeniny:
- Šebestiánský špek, Šrůtky, Krušnohorský salám s hořčičným semínkem, Uherský salám, salám s jelením masem,
Pečivo:
Krušnohoský chléb z parní pece dle původní starodávné receptury - vydrží i několi dní, Krušnohorský dalamánek
rohlíky, housky, škvarkové placky