ZVĚŘINA, JEHNĚČÍ, TELECÍ, KRÁLÍK chlazený, VEPŘOVÁ LÍČKA, Staročeský chléb z parní pece, VINNÁ KLOBÁSA,

26.09.2016 01:37

V nabídce máme pro Vás stále široký sortiment masa na poslední grilovačku, ale i pro milovníky podzimního jídla opět i zvěřinu.


Steaková masa:

  • Rib eye, stařený vysoký roštěnec, Flank steak, SVÍČKOVÁ z mladého býčka, vepřové panenky, krůtí medailónky, kuřecí steaky a křídla...
  • GRILOVACÍ KLOBÁSY - Baborská bílá, Norimberské mini klobásy, šunková klobása, klobása s medvědím česnekem,klobása pikantní

papriková, a mnoho dalších.

  • dále
  • jehněčí kýta Nový Zéland, telecí kýta, hovězí a vepřová líčka, králík celý chlazený, ...vč. běžného sortimentu,
  • ZVĚŘINA - divočák kýta. plec

Uzeniny:

  • Šebestiánský špek, Šrůtky, Krušnohorský salám s hořčičným semínkem, Uherský salám, salám s jelením masem,


Pečivo:

Krušnohoský chléb z parní pece dle původní starodávné receptury - vydrží i několi dní, Krušnohorský dalamánek

rohlíky, housky, škvarkové placky