TELECÍ SVÍČKOVÁ, SVÍČKOVÁ Z BÝKA, JEHNĚČÍ KOTLETKY, KRŮTÍ STEAK, RIB EYE STEAK....

10.04.2014 15:56

Čas Velikonoční se blíží, již nyní Vám můžeme nabídnou široký sortiment mladého chlazeného masa specifické pro toto sváteční období:

JEHNĚČÍ :

je velmi zdravé, kvalitní maso, s typickou příchutí, tradičně se upravuje bylinkami a česnekem. Vhodné i ke grilování.

  • KÝTA, PLEC, HŘBET ( KOTLETKY) , KRK, ŽEBRA,


TELECÍ:

jedná se o tzv. "MLÉČNÁ TELATA" z českých chovů, telecí maso je velmi křehké, vyniká jemnou chutí, maso je libové, velmi lehce stravitelné, ideální k dietní a dětské stravě. Vhodné k univerzálnímu použití v kuchyni.

  • SVÍČKOVÁ,
  • LEDVINKY,
  • KÝTA, PLEC, PEČENĚ ( KOTLETKY), KLIŽKA, KRK, ŽEBRA, T. KOSTI ( do polévky, k přípravě Demi Glas),

TIP:  vykoštěná žebra jehněčí i telecí jsou ideální k přípravě skvělé pečené rolády plněné nádivkou s jarními bylinkami.

HOVĚZÍ:

  • RIB EYE STEAK - vyzrálá vysoká roštěná z býka z Jižní Ameriky,
  • SVÍČKOVÁ,
  • FALEŠNÁ SVÍČKOVÁ, KLIŽKA, HOV. LÍČKA, KÝTA, PLEC, morkové kosti, ....