STEAKOVÁ MASA NA GRIL ARGENTINA: FLANK STEAK, RIB EYE STEAK, RUMP STEAK, TENDERLOIN STEAK, HOVĚZÍ LÍČKA...
13.06.2013 13:47
PŘIPRAVTE SE NA POŘÁDNOU ZAHRADNÍ GRILOVAČKU, LÉTO ZAČÍNÁ!
Připravili jsme pro Vás pravá steaková masa vysoké kvality. Přijďte se poradit s našim řezníkem, který Vám velmi rád poradí jak s výběrem masa a úpravou, ale i připraví tak, aby Vaše grilování bylo dokonalé.
STEAKY na gril:
- FLANK STEAK - Argentina : vyzrálé maso z hovězího pupku, ideální ke grilování, smažení na pánvi, pečení i dušení.
- RIB-EYE STEAK- Argentina: vyzrálý vysoký roštěnec, nejoblíbenější část hovězího masa, vyniká svou jemností, je lehce prorostlý tukem, díky kterému patří k nešťavnatějším steaků,
- RUMP STEAK QUALIVO - vyzrálá hovězí květová špička, vynikající měkké a šťavnaté maso na steaky z chovu QUALIVO býků dle unikátní Švýcarské metody ,
- TENDERLOIN - hovězí svíčková, nejlahodnější část hovězího masa, z nejméně namáhaného svalu, díky tomu je maso křehké, jemné, libové, ideální na steaky, tatarský biftek .
- HAMBURGER BEEF - mleté maso Vám připravíme na šťavnaté hamburgery, kebaby, masové grilovací tyčinky apod.
- VEPŘOVÁ PANENKA, VEPŘOVÁ PEČENĚ, VEPŘOVÉ KRKOVICE...
- JEHNĚČÍ KÝTA,
- TELECÍ KÝTA,
- KACHNÍ PRSA, KUŘECÍ STEAKY,
- KRŮTÍ STEAKY - vykoštěné krůtí stehno bez kůže.
- včetně běžného sortimentu hovězího a vepřového, HOVĚZÍ LÍČKA, ....
Hovězí maso nabízíme pouze z mladých býků.
A dále něco na oheň z uzenářských výrobků:
- GRILOVACÍ BAVORSKÁ KLOBÁSA,
- GRILOVACÍ NORIMBERSKÁ KLOBÁSA,
- ŠPANĚLSKÁ čerstvá CHORIZO OREADO klobása,
- RUČNĚ VÁZANÉ ŠPEKÁČKY S VYSOKÝM OBSAHEM MASA 70%,
- VÁCLAVSKÁ KLOBÁSA, PIKANTNÍ ČERTOVSKÁ KLOBÁSA...
Samozřejmostí je velký výběr:
- LAHODNÝCH UZENIN, PAŠTIK, DOMÁCÍCH SPECIALIT např. ŠEBESTIÁNSKÝ ŠPEK,
- UZENÝCH MAS,
- SÝRY, FRANCOUZSKÉ SÝRY,
- DELIKATESY: plněné OLIVY, papriky, sušená rajčata,
- LAHŮDKOVÉ SALÁTY...
K dobré náladě a chutnému jídlu si můžete vybrat víno z naší vinotéky.
Těšíme se na Vás.
Vaše řeznictví Štrobl