MAMINHA STEAK, HANGER STEAK, RIB EYE STEAK, SVÍČKOVÁ, JEHNĚČÍ KOLÍNKO, KACHNÍ 1/4, KRŮTÍ STEAKY, KUŘECÍ STEAKY....

28.05.2015 10:45

Rozmýšlíte-li se nad grilovacími chuťovkami, neváhejte nás navštívit, nabízíme Vám vše od vyzrálých amerických steakových mas, kvalitní maso z českých chovů, vybrané grilovací klobásy, až po sýry, delikatesy a vína pro pravou zahradní párty!

Své přátele zaručeně a chutně překvapíte naší novinkou vyzrálého masa na gril, bez složité přípravy jim připravíte kulinářský zážitek!

NOVINKA:

MAMINHA TRI RIP STEAK

- vyzrálé hovězí maso z Austrálie, jedná se o výtečnou část masa mezi ořechem a květovou špičkou, tvarem připomíná nepravidelný trojúhelník, vyznačuje se křehkostí a výraznou chutí díky tukovému žilkování, které zaručí, že grilováním zůstává maso šťavnaté.

Jednoduchý recept: maso v celku okořeníme dle chuti - postačí čertsvě mletý pepř a sůl, koření zapracujme lehce do masa (necháte-li maso odležet v lednici, maso by před grilováním mělo mít pokojovou teplotu), rozpalíme dostatečně gril, zprudka opečme 2-3 min z každé stany a přesuneme  na chladnější část grilu. Následně grilujeme cca 20-30 min podle toho, který stupeň propečenosti nám nejvíce chutná. Poté grilované maso přesuneme na talíř, přikryjeme alobalem a necháme odpočívat. Šťáva se krásně rozleží do celého kusu grilovaného masa, a tím naše pochoutka získá na šťavnatosti. Celý kus následně porcujeme na steaky.

OSTATNÍ STEAKOVÁ MASA:

  • HANGER STEAK - vyzrálé hovězí maso Jiřní Ameriky, plochý sval bránice skvělé chuti, grilujeme ideálně v celku,
  • RIB EYE STEAK - vyzrálý vysoký roštěnec býka z Jižní Ameriky, s typickým tukovým okem, křehký, výborné chuti,
  • TENDERLOIN STEAK  - SVÍČKOVÁ mladého býka z českých chovů, jedna z nejchutnějších částí masa,
  • VYZRÁLÝ ROŠTĚNEC - z českých chovů,
  • VEPŘOVÉ PANENKY - vepřový steak na gril,
  • VEPŘOVÉ KRKOVICE, VEPŘOVÁ PEČENĚ,
  • KRŮTÍ STEHENNÍ STEAKY,  MEDAJLÓNKY, KRŮTÍ PRSNÍ ŘÍZEK,
  • KUŘECÍ STEHENNÍ STEAKY s kostí - naše speciální řeznická úprava rovnou na gril, PRSNÍ KUŘECÍ ŘÍZEK, KŘÍDLA,...

Další sortiment:

  • JEHNĚČÍ KOLÍNKO a KÝTA bez kosti z vybraných plemen Nového Zélandu,
  • TELECÍ KÝTA VÁLEČEK,
  • KACHNÍ 1/4,
  • včetně běžného hověžího a vepřového sortimentu: TELECÍ HOVĚZÍ LÍČKA, HOV. OHÁŃKA, vše na vydatný vývar - MORKOVÉ KOSTI, KRK z býka, vepřová plec, sádlo....


UZENÁŘSKÉ VÝROBKY, ostatní:

  • UZENÁ ŽEBÍRKA, UZENÉ OCÁSKY, UZENÁ PLEC, UZENÝ HOVĚZÍ JAZYK, UZENÁ PEČENĚ A KRKOVICE....,
  • speciality ŠEBESRIÁNSKÝ ŠPEK, ŠRŮTKY, VEPŘOVÉ UZENÉ FILÉ,....
  • salámy: SALÁM V PARMAZÁNU, SALÁM KRUŠNOHORSKÝ, SALÁM S JELENÍM MASEM....,
  • GRIL klobásy: BAVORSKÁ, NORIMNERK mini, ŠUNKOVÁ KLOBÁSA, KLOBÁSA MISTR, KLOBÁSA S NIVOU, KLOBÁSA S OLOMOUCKÝMI TVARŮŽKY a mnohé jiné,
  • paštiky: MANDLOVÁ, BRUSELSKÁ, FRANCOUZSKÁ, HUSÍ, S MEDVĚDÍM ČESNEKEM, S MANDLEMI....,
  • tlačenky: TLAČENKA KACHNÍ, tlačenka KUŘECÍ, stačenka STAROČESKÁ, tlačenKA ŠUNKOVÁ, tlačenKA VAJEČNÁ, tlačenka ŠEBESTIÁNSKÁ,...
  • kvalitní PÁRKY s vysokým obsahem masa,
  • SÝRY, FRANCOUZSKÉ SÝRY kravské ovčí a kozí,
  • výběr lahůdkových salátů -
  • delikatesy: SUŠENÁ FRANCOUZSKÁ PANENKA, SUŠENÁ RAJČATA S MOZZARELLOU, PAPRIČKY PAPADREW s čerstvým sýrem,
  • FRANCOUZSKÉ PAŠTIKY, TAPENÁDY, ČOKOLÁDY, vše na SUSHI, FRANCOUZSKÉ CELOZRNNÉ TYČINKY, MARMELÁDY K SÝRŮM,
  • KOŘENÍ: doplnili jsme sortiment o koření na ryby s medvědím čenekem, koření na pstruha na bylinkách, a jiné.
  • ŘECKÝ OLIVOVÝ OLEJ ELAIAN - kvalitní olej výtečné chuti, vyniká nízkou kyselostí,
  • denně ČERSTVÉ PEČIVO - domácí Kollingerův chléb, dalamánky, Frydrychovy křupavé rohlíky a housky, škvarkové placky.


Naši vinotéku průběžně dolpňujeme o nová vína z Francie, Itálie, Španělska, Argentiny, Austrálie.

TĚŠÍME SE NA VÁS!

Vaše ŘEZNICTVÍ ŠTROBL