JEHNĚČÍ, ZVĚŘINA, AMERICKÉ STEAKY, TELECÍ, KRÁLÍK, KACHNA, BABY FRANCOUZSKÁ KUŘÁTKA, KRŮTA, VEPŘOVÉ PANENKY, HOVĚZÍ LÍČKA...
23.10.2013 08:35
Na následující prodloužený víkend jsme pro vás připravili :
-
VYZRÁLÉ HOVĚZÍ URUGUAY, BRAZÍLIE:
- RIB EYE STEAK - vysoký hov. roštěnec, prorostlý tukem s typickým "okem" je považován za nejšťavnatější steak,
- FLANK STEAK - široký plochý sval ze spodní části pupku mladého býka, maso grilujeme v celku, vyniká výraznou chutí, díky tukovým vláknům je maso šťavnaté a křehké,
- HOVĚZÍ VÁLEČEK ANGUS,
- HOVĚZÍ KULATÁ PLEC - FALEŠNÁ SVÍČKOVÁ ,
- ZVĚŘINA čerstvá,chlazená : DIVOČÁK , DANĚK - PLEC a KÝTA, BAŽANT celý,
- JEHNĚČÍ KÝTA bez kosti Nový Zéland,
- TELECÍ KÝTA,
- HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ , HOVĚZÍ KULATÁ PLEC , HOVĚZÍ LÍČKA, HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ, VYZRÁLÝ HOVĚZÍ KRK, KLIŽKA.... u nás hovězí pouze z mladých býků,
- CHLAZENÝ KRÁLÍK,
- KACHNÍ PRSA BEZ KOSTI,
- FRANCOUZSKÁ BABY KUŘÁTKA,
- KRŮTÍ A KUŘECÍ,
- VEPŘOVÉ PANENKY, PEČENĚ, PLEC, KÝTA, KRKOVICE....
- naše řeznické speciality: KUŘECÍ ROLÁDA NA PEČENÍ, JÁTROVÁ ZAVÁŘKA, VEPŘOVÉ KOLÍNKO NA PEČENÍ,
UZENINY, LAHŮDKY, DELIKATESY:
- DOMÁCÍ JITRNICE, JELITA, MASOVÉ TLAČENKY, ASPIKY, UTOPENCI V ASPIKU, TALIÁNI,...
- VÝBĚR PAŠTIK: TELECÍ, KACHNÍ , HUSÍ, S MANDLEMI, S PEČENÝM MASEM, S DIVOČÁKEM, S VLAŠSKÝMI OŘECHY, a jiné,
- REGIONÁLNÍ SPECIALITY: ŠUNKY, KLOBÁSY, PÁREČKY, RUČNĚ VÁZANÉ ŠPEKÁČKY se 70% masa, SALÁMY, SÝRY...
- UZENÁ MASA: ŠEBESTIÁNSKÝ ŠPEK, TATÍČKŮV BOK, UZENÁ KRKOVICE....
- FRANCOUZSKÉ SÝRY, ŘECKÉ DELIKATESY - PLNĚNÉ OLIVY, PLNĚNÉ PAPRIČKY, SUŠENÁ RAJČATA S MOZZARELLOU,
- PIKANTNÍ SPECIALITY: SALÁM V PARMEZÁNU, SALÁM S CHILLI, KŘENOVÁ ŠUNKOVÁ ROLKA, ČARDÁŠ, HERMÍN, UHERÁK...,
- LAHŮDKOVÉ SALÁTY,
- ČERSTVÉ KŘUPAVÉ PEČIVO z Frydrychovy a Kollingerovy pekárny,
- a mnoho jiného.
Těšíme se na Vás.
Vaše řeznictví Štrobl