JEHNĚČÍ, ZVĚŘINA, AMERICKÉ STEAKY, TELECÍ, KRÁLÍK, KACHNA, BABY FRANCOUZSKÁ KUŘÁTKA, KRŮTA, VEPŘOVÉ PANENKY, HOVĚZÍ LÍČKA...

23.10.2013 08:35

Na následující prodloužený víkend jsme pro vás připravili :

  • VYZRÁLÉ HOVĚZÍ URUGUAY, BRAZÍLIE: 

- RIB EYE STEAK - vysoký hov. roštěnec, prorostlý tukem s typickým "okem" je považován za nejšťavnatější steak,

- FLANK STEAK - široký plochý sval ze spodní části pupku mladého býka, maso grilujeme v celku, vyniká výraznou chutí, díky tukovým vláknům je maso šťavnaté a křehké,

- HOVĚZÍ VÁLEČEK ANGUS,

- HOVĚZÍ KULATÁ PLEC - FALEŠNÁ SVÍČKOVÁ ,

  • ZVĚŘINA čerstvá,chlazená : DIVOČÁK , DANĚK  - PLEC a KÝTA, BAŽANT celý,
  • JEHNĚČÍ KÝTA bez kosti Nový Zéland,
  • TELECÍ KÝTA,
  • HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ , HOVĚZÍ KULATÁ PLEC , HOVĚZÍ LÍČKA, HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ, VYZRÁLÝ HOVĚZÍ KRK, KLIŽKA.... u nás hovězí pouze z mladých býků,
  • CHLAZENÝ KRÁLÍK,
  • KACHNÍ PRSA BEZ KOSTI,
  • FRANCOUZSKÁ BABY KUŘÁTKA,
  • KRŮTÍ A KUŘECÍ,
  • VEPŘOVÉ PANENKY, PEČENĚ, PLEC, KÝTA, KRKOVICE....
  • naše řeznické speciality: KUŘECÍ ROLÁDA NA PEČENÍ, JÁTROVÁ ZAVÁŘKA, VEPŘOVÉ KOLÍNKO NA PEČENÍ,

UZENINY, LAHŮDKY, DELIKATESY:

  • DOMÁCÍ JITRNICE, JELITA, MASOVÉ TLAČENKY, ASPIKY, UTOPENCI V ASPIKU, TALIÁNI,...
  • VÝBĚR PAŠTIK: TELECÍ, KACHNÍ , HUSÍ, S MANDLEMI, S PEČENÝM MASEM, S DIVOČÁKEM, S VLAŠSKÝMI OŘECHY, a jiné,
  • REGIONÁLNÍ SPECIALITY: ŠUNKY, KLOBÁSY, PÁREČKY, RUČNĚ VÁZANÉ ŠPEKÁČKY se 70% masa, SALÁMY, SÝRY...
  • UZENÁ MASA: ŠEBESTIÁNSKÝ ŠPEK, TATÍČKŮV BOK, UZENÁ KRKOVICE....
  • FRANCOUZSKÉ SÝRY, ŘECKÉ DELIKATESY - PLNĚNÉ OLIVY, PLNĚNÉ PAPRIČKY, SUŠENÁ RAJČATA S MOZZARELLOU,
  • PIKANTNÍ SPECIALITY: SALÁM V PARMEZÁNU, SALÁM S CHILLI, KŘENOVÁ ŠUNKOVÁ ROLKA, ČARDÁŠ, HERMÍN, UHERÁK...,
  • LAHŮDKOVÉ SALÁTY,
  • ČERSTVÉ KŘUPAVÉ PEČIVO z Frydrychovy a Kollingerovy pekárny,
  • a mnoho jiného.

Těšíme se na Vás.

Vaše řeznictví Štrobl