GRILOVACÍ KLOBÁSY, STEAKY, KOŇSKÁ LÍČKA, HAMBURGERY, TELECÍ KÝTA, DIVOČÁK KÝTA, JEHNĚČÍ KÝTA...
07.04.2016 19:48
GRILOVACÍ SEZÓNA je příjemnou změnou nejen v počasí, ale i zpestřením jídelníčku o voňavé chuťovky na otevřeném ohni.
Pro "masožravce" je sortiment obohacen o masa vhodná ke grilování, k rychlé a jednoduché přípravě a chutné grilovací klobásy.
Protože počasí je v této době stále nevyzpytatelné, nabízíme i sortiment pro Vaše běžné "kulinářské" recepty.
GRILOVACÍ SORTIMENT:
- hovězí RIB EYE steak - vyzrálé maso z býka z Uruguaye,
- hovězí svíčková z býka českých chovů,
- vepřové panenky,
- vepřová krkovice, vepřová žebra na gril, vepřová pečeně,
- kvalitní mleté maso na hamburgery,
- krůtí medajlónky - krůtí steaky,
- vše na kuře na grilu - kuřecí křidýlka, kuřecí steaky z prsních řízků, na grilovaná kuřecí stehna,
Ostatní sortiment:
- telecí kýta,
- jehněčí kýta Nový Zéland,
- krásné hovězí zadní - vrchní šál z býka,
- hovězí krk, hovězí hrudí, hovězí kližka karabáček,
- morkové kosti na výtečnou hovězí polévku,
- falešná hovězí svíčková - loupaná plec z býka,
- hovězí líčka,
- koňská líčka původ Španělsko - na objednání,
- divočák kýta
- králík celý
- husokachna Barbera
GRILOVACÍ KLOBÁSY:
- ŠUNKOVÁ klobása na GRIL,
- grilovací klobása Mistr,
- grilovací klobása s Goudou
- Norimberská klobása bílá na gril,
- Mini klobáska bavorská grilovací bílá,
- pravé masové špekáčky na oheň s 68% masa dle dlouholeté rodinné a osvědčené receptury.
ČERSTVÉ PEČIVO:
- chléb a dalamánky z rodinné pekárny Kollinger,
- křupavé rohlíky a housky z vyhlášené pekárny Frydrych,
Přejeme Vám krásný nadcházející víkend!
Vaše ŘEZNICTVÍ ŠTROBL